Skip to content

SÄLLSKAPSRESA TILL GOLGATA

FLYTTAT TILL SEPTEMBER

Med anledning av de nya restriktionerna flyttar vi årtusendets stora snackis till nya datum i september 2022. Exakta speldagar hinner vi inte få klart nu före jul, det meddelar vi i januari. 

Ni som köpt biljetter kommer att få information om möjlighet att flytta fram till de nya datumen så snart de är spikade. Ni kan också välja att göra ett återköp, om de nya datumen inte passar. Biljettförsäljningen är nu satt på paus, i väntan på nya datum.

Tack för ert tålamod! Vi laddar om och låter pass, p-piller och pilletter ligga redo i resväskan fram till i höst. Vi ses i september!


Väldigt löst baserat på Sällskapsresan och korsfästelsen av Jesus skapar vi ett scenkonstverk utifrån en samtid där upplevelseturismen och reality-tv växer sig allt extremare. Vi vill konstnärligt diskutera turismens baksidor utifrån idén om allt kan bli en upplevelse, om att ha varit den som upplevt det mest extrema, det mest genuina och det där super-unika tillfället man sen kan återberätta om för släkt, vänner och barnbarn om. I Sällskapsresan till Golgata åker publiken på turismcharter till Jerusalem, resans grisfest är korsfästelsen av Jesus. Vem vill missa detta historiska tillfälle att ha varit på plats för en historiskt händelse som kommer vara känd 2000 år senare? Kort och gott; Folklig svart humor och samhällssatir i commedia och fanfictiontappning.