Skip to content

-MITT kalas!

Alla är bjudna på MITT kalas. Aaaaalla ni! Inte bara killarna eller bara tjejerna. Men _inte_ bebisarna! Jag hatar bebisar! Jag har en lillebror, han är 28, och alla bah! “Han är så söööööt!” HAN ÄR INTE SÖT! Han har bockskägg, det är INTE sött!
Sätt er ned i en ring runt mattan, MEN RÖR INTE PAKETEN, dom är mina, mamma och pappa skickade dom i förväg med budfirma, det är faktiskt MITT kalas, jag fyller trettisex år idag, så detta blir mitt trettisjätte födelsedagskalas och jag förväntar mig att det blir det absolut bästa kalaset jag någonsin haft.
I-MITT kalas! firar Jago _sin_ födelsedag.  Jago älskar att fylla år, inte minst för att man som födelsedagsbarn får bestämma över alla andra. Jago är veterinärleoparden, hulkballerinan, hans majestät diktatorprinsessan som tycker det suger att bli vuxen. På vuxna kalas vill alla bara dricka öl, äta fina middagar och prata. Jago vill leka!

 -MITT kalas! spelas i befintliga lokaler på förskolan, biblioteket eller andra spelplatser.  Barnen får gärna komma utklädda till föreställningen i sina egna utklädningskläder och delta i ett interaktivt maskeradkalas. -MITT kalas! tillvaratar målgruppens intressen för rollekar och hyllar den lilla människans önskan om att få som hen vill. Ibland…

MÅLGRUPP: 3-6 år
REGI: Emil Nilsson-Mäki
MEDVERKANDE: Love Ersare
SCENOGRAFI & KOSTYM: Frida Allberg
PRODUCENT: Emma Burström & Frida Allberg